24 May 2007

60 milyona arabanızda mp3 çalar

MODANOM 210 FREKANS UZAKTAN KUMANDALI KABLOSUZ MP3/MP4 PLAYER

adresinde ilginç bir ürün gördüm...


Reklam gibi oldu ama çok ilginç geldi ürün bana...

# 7 FREKANSA BAĞLI KALMADAN 210 FREKANS'DAN DİLEDİĞİNİZDE DİNLEME İMKANI!
# VE YENİ UZAKTAN KUMANDA SERİSİ İLE DAHA KONFORLU KULLANIM!
# MP3 / MP4 PLAYER
# ÖN YÜZEYDE DİJİTAL EKRANDA FREKANSI İZLEME!
# MP3 on Channel, otomobilde bir CD çalıcı veya pahalı başka bir ekipmana ihtiyaç duymadan, sadece aracın çakmak girişine takılan ve basit bir USB memory (USB HAFIZA BELLEK) üzerindeki MP3 dosyalarını kablosuz olarak oto radyo/teyp FM bandına yüksek kalite ile stereo yayın yapan bir aksesuardır. Kısaca, otomobil içinde kablosuz olarak çalışan bir MP3 çalardır.
# Aracınızda,otomobilinizin orijinal fabrika çıkışında bir kasetçalar var ve cd çalara dönüştürmek istiyorsunuz?Fakat sadece aracınızın orijinal uyumlu ve ölçülerine uygun olanı seçmek zorundasınız. MP3onChannel,bu sorununuzu ucuz bir şekilde ortadan kaldırıyor ve size inanılmaz bir performans ve kablosuz cd çalar imkanı sağlıyor.
# Yapacağınız şey çok basit!
# USB Flash belleğinize dilediğiniz kadar mp3 ü yüklüyorsunuz. MP3onChannel ın arka USB girişine takıyorsunuz.Radyo üzerinden uyumlu frekanslardan birini seçiyorsunuz ve kablosuz olarak MP3 ü dinlemeye başlıyorsunuz.Kablo yok,tesisat yok!
# Play, Stop, Volume ve Parça Atlatma Fonksiyonları
# MP3onChannel, üzerinde bulunan line-in girişi ile dışarıdan DVD veya VCD çalar, i-pod, MD vb portatif cihazların ses çıkışını da yine oto radyo/teyp FM bandına, seçilebilen 210 frekansdan birinden kablosuz olarak aktarabilmektedir (bu durumda cihazın üzerinde bellek olmamalı)Yine aynı şekilde radyo ile MP3onChannel arasında hiçbir kablo bağı bulunmuyor.
# FM Modulatorunuzu aracınızın 12 Volt çakmak girişine takınız
# USB Flash Diskinizi veya diğer ses aygıtınızı da Modulatore takınız.
# 210 Farklı FM Frekansından dilediğiniz frekansı seçiniz.
# Aracınızın radyosundan da FM modulatörde seçtiğiniz frekansı ayarlayınız...
# FM Modulatördeki yada kumandanızdan Play tuşuna basınız.
# Music/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile...
# MP3onChannel ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür.
# CİHAZ ÖZELLİKLERİ:
# Araç çakmak girişinden 12V DC besleme
# USB 1.1 ve 2.0 disk desteği
# Frekans ayarları 87.7ile 106 arasında dilediğiniz kanalda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder