24 Mar 2011

www.enmutluanim.com : Doğum ve Düğün Fotoğrafçısı

Her zaman savunduğum bir gerçek vardı. İnsan, severek, eğlenerek, mutlu olarak yapabileceği işi yapmalı, aksi takdirde verimli olması mümkün değil. Denedim, biliyorum:) Şu sürekli bahsettiğimiz ama kendi hayatımızda pek de uygulayamadığımız "yaşanılan anın değerini bilmek ve ona göre yaşamak " felsefesini özel hayatımdan sonra iş hayatımda da elimden geldiğince uygulamaya karar verdim ve uzun süredir istediğim ve hazırlandığım düğün ve doğum fotoğrafçılığını yapmaya yavaş yavaş başladım.
Fotoğrafçılık benim tam hayalimdeki meslek. Gerek çekimler sırasında, gerekse çekim sonrası fotoğrafları hazırlarken inanılmaz keyif alıyorum, önemli olan da bu değil mi?

Başkalarının mutluluğunu fotoğraflarken en az onlar kadar mutlu olabileceğim hiç aklıma gelmezdi. Bir bebeğin dünyaya gelişi, anne- babasının heyecanı, O'nunla ilk karşılaşması, minnacık elleri, ayakları... Nasıl güzel bir duygudur bu ve her seferinde aynı heyecanı yaşıyor olmak...
Aynı şekilde, yepyeni bir hayata merhaba diyen çiftlerin o en mutlu anları, hazırlıkları, aşk dolu bakışları, heyecanı, mutluluğu, telaşı... tüm o güzel duyguları fotoğraflarla ölümsüzleştirmek ve o anlara tanık olmak, ne büyük mutluluk!

Güzel bir söz var sevdiğim:

"vazgeçme, erteleme,
yaşamı umursa!
kendi gerçeğini bulmak istiyorsan,
düşünü kovala"

Ben düşümü kovalamaya başladım, size de tavsiye ederim:))

dugunfotografcisi34.com
dogumfotografcisi34.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder