19 Haz 2005

Batman Başlıyor

Serinin en iyi filmi. En iyi senoryolu ve en iyi batman li filmi.
batman filmindeki karekterinde christian bale daha önce makinist filminde izmemiştim. size de tavsiye etmiştim. ayrıca ateş kırallığı ve isyanda da oynamıştı. hepsi izlenesi filmler.
Hatta senaryo bir batman filmi için gereğinden fazla iyi. Akıl defterinde seyredenleri hafızasını kaybetmiş oyuncunun hissettiklerini tam olarak hissetmelerini sağlayan senaristi bu filmde hem senaryoya katkısı hem de filmin yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor.
filmin diğer senaristi de fantastik filmlerin senaristliğini yapmış. (Karanlık şehir tavsiye ederim)
Şu an sinemalarda izleyebileceğiniz en iyi film. Kesinlikle izlenmeli.
filmde kadrosu gerçekten çok iyi. paltoyu alan çöpçü bile iyi filmlerde yardımcı erkek olarak oynamıştı.
zaten morgan freman her rolunun hakkını veren büyük oyunculardan.
seyretmeyenler okumasa iyi olur...
filmdeki iyi laflar(aklımda kalanlar)1 armut dibine düşmemiş.2 yere düşmek yeniden doğrulmayı öğrenmek için bir fırsattır.3 -benden ümidinizi kesmediniz mi? -asla4 seni şirketten kovdum. yoksa notumu almadın mı?5... teknik konular. ama şunu bilin şirketin geleceği emin ellerde...6. cehalet erdemdir. (bu başka bir yerde de geçmişti ama neyse)7. -güzel palto. -teşekkürler.8. ödeştik sayılır. adalet dengedir.9 önemli olan içimdeki insan değil. yaptıklarımdır.10 roma ve konstantinapolis ten sonra gotham şehri de artık kurtarılamayacak kadar yozlaştı. gotham yok edilmeli.11 güzel araba bunun siyahı yokmu.12 treni durduramamaktan bahseden oldu mu?13 -beyfendi bunun para ile ilgisi yok. oteli satın alıyorum havuzla ilgili yeni kurallar koyuyorum.
ya hu sürer gider. diyaloglar çok hoş tu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder