24 Mar 2007

Java destekli telefonlar için harika yazılımlar

3 programdan söz etmek istiyorum kendi kullandığım.

Cep telefononunuz için msn programları: emsn ve mig33. Çok yetenekli olmasa da dışarıdayken arkadaşlarınız ile bir iki kelam etmek için iş görüyor. Denemenizi tavsiye ederim. http://www.getjar.com/products/603/eMSN adresinden indirebilirsiniz...

Opera Mini: Cep telleriyle gelen browserlar hem saçma hemde büyük yapılı sayfaları açmakta oldukça başarısızlar. Yine http://www.google.com/ dan opera mini programını indirin. Program tek kelime ile MÜKEMMEL. Sitedeki resimleri, sitenin yapısını cep telinizin çözünürlüğüne göre yeniden yapılandırıyor ve ekranında izlenebilir, dolaşılabilir hale getiriyor. Her cep telinde olması gereken en iyi yazılım kanımca bu. Dışarıdayken mail okumak, internette gezmek için kesinlikle harika. http://www.operamini.com/download/sms/ adresinden sms olarak link alabilirsiniz. http://www.operamini.com/demo/?url=http%3A//www.operamini.com/share/ adresinden kurmadan buradan deneyebilirsiniz.



Google Maps cep versiyonu: Tek kelime ile MÜKEMMEL diğer bir yazılım. Dünya cebinize giriyor. Programı www.google.com/gmm adresini ziyaret ederek edinmek mümkün. Google Earth programının cep versiyonu.

Gmail Takvim: Gmail kullanıyorsanız üstte takvime girin, cep teliniz ile ilgili ayarları yapın randevular telefonunuza ücretsiz gelsin. Google takvim: büyük kolaylık yazımda anlattım nasıl ayarlandığını.

Bu arada o programı kurmak istemiyorsanız internet gezgini versiyonu aşağıda…
http://maps.google.com/?t=k&om=0&ll=40.89178,29.378536&spn=0.007575,0.011201

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder